B-kortslastbil

B-kortslastbil

 

Vi hyr ut b-kortslastbil av märket theAult i samarbete med Renteo. TheAult är lastbilar som man får framföra med vanligt b-körkort. Lastbilen har automatlåda och är både lätta att köra som att backa och parkera med. Hästarna åker bevämt baklänges och går in från sidan. De flesta hästar är lätta att lasta in i lastbilen. Att hyra lastbil är idealiskt när man ska åka på tävling och särskilt om man åker själv är det lättare att stänga om hästen när man lastat. Vid besök till veterinären står hästen bekvämt och man kan enkelt bredda utrymmet som hästen står på. Hästarna står bredare än i en vanlig hästtransport och mellanväggen består av gummimatta längst ner. Hela hästens utrymmet är vadderat och man kan genom små dörrar gå ut från hästutrymmet till utrymmet framför hästen. Lastbilen är femsitsig och det finns övernattningsmöjlighet i lastbilen.

 

TheAults hästlastbilar är krock- och trycktestade och har vid dessa tester visat sig vara marknadens bästa när det gäller kvalitet och säkerhet för både häst och chaufför. På gården finns endast två hästlastbilar och på grund av stor efterfrågan ber vi er att kontakta oss för att boka lastbil i så god tid som möjligt.

 

Om du inte vill eller har möjlighet att hämta eller transportera din häst kan vi hjälpa dig med det. Vi har mångårig erfarenhet av att transportera hästar i olika åldrar.

Pris

 

B-kortslastbil hyrs ut till en kostnad om 1500 kronor inklusive moms per dygn. I priset ingår 25 fria mil och därefter kostar det 50 kronor inklusive moms för varje påbörjad mil. Vid bokning av mer än tre dygn eller vid bokning där körsträckan är väsentligt kortare eller längre än ovan angivna gäller pris enligt överenskommelse

Kontakta oss för bokning eller för offert för längre resor eller när du önskar körhjälp av oss.

Follow Me på väg till 70-dagars prov i Tyskland.

Amazing, Ramtorpsvägen 52, 155 93 Nykvarn, 0704 59 59 96 Copyright © All Rights Reserved